Party top

#SpiesCityHack: London

londonspies

Tee from Palace Skateshop, Sunglasses from Topshop, Monocle Café & Raf x Stan Smith sneakers from Offspring.

Jeg er endelig kommet op til overfladen efter 2 dage på langs med efterårssygdom. Troede lige jeg undslap, men niks, jeg fik hele turen. Jeg var ved at aflyse weekendensplaner, men heldigvis har jeg det en hel del bedre nu. Er glad for at jeg ikke nåede at aflyse, for i morgen tager jeg nemlig til London for at city hacke mig igennem byen, i samarbejde med Spies Rejser. Kan i huske mine indlæg om Berlin? Læs min Berlin dagbog her, og min shoppingguide her og mine bedste city hacks til byen her. Denne gang er det altså London jeg skal shoppe mig igennem og det bliver spændende. Jeg kan lige så godt indrømme at jeg ikke er London fan, faktisk slet ikke. Jeg har været der 5-6 gange og har aldrig fået byen helt ind under huden. Sidste år var jeg der til modeuge i London med Sidsel og det var mega sjovt, men det er det altid i det selskab. Jeg synes byen er ret uoverskuelig, stor og svær at komme rundt i, og derfor har jeg aldrig fundet den der London vibe som andre ellers elsker. Men nu får byen en chance mere og jeg glæder mig. Jeg skal tjekke Shoreditch og Peckham ud og så besøge nogle favoritter som Dover Street Market, Palace og nogle sneaker butikker ud i Soho.

Jeg dokumenterer (selvfølgelig) hele turen på instagram (fredesblog) og snapchat (fredesblogsnap) og så overtager jeg Spies Rejser lørdag og søndag, så følg endelig med på instgram (Spiesrejser) og snapchat (spies.dk) også.

Dette indlæg er udgivet i samarbejde med Spies Rejser.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Party top