110916: New York City

Team Challenge: Fitness DK

I sensommeren (vi er officielt i efterår/vinter nu, desværre…) kunne i spotte på min snap og instagram, at jeg har trænet lidt ekstra i Fitness DK. Jeg begyndte at træne i Fitness DK for et år siden, da jeg gerne ville supplere løb og yoga, med styrketræning og jeg trængte til lidt mere fleksibilitet i mit program. Læs mere om min træning her. Hvis jeg har travlt, så er det rart ikke nødvendigvis at trække en hel time ud af kalenderen, men bare bruge 30-40 minutter på intens interval eller styrketræning. Derfor har jeg været kæmpe fan af at træne hos Fitness DK på Fisketorvet (mit favorit sted), hvor der udover en ret svedig udsigt, også er spa (Uhhh uhhh) og så kan man passende spise på Lélé efter træning.

“Hvad har man på til Cycling, og hvad er Flow overhovedet?”

Her over sommeren er jeg indgået et samarbejde med Fitness DK, om at komme lidt ud af min komfort zone og prøve nogle af de hold som de tilbyder. Jeg har derfor prøvet 3 forskellige hold; Cycling, Flow og Cross. Farvel komfort zone. Jeg blev allieret med 4 seje blogkollegaer Selina, Carla, Mette Marie og Daniel og sammen klarede vi os igennem med sved, grin og masser af selfies. I videoen kan i se hvordan jeg rater de forskellige hold efter sweat factor, fun factor og booty pain, der er også et skønt klip hvor jeg bæller en flaske vand.. Tak for det.

Cycling

Cyckling var det hold hvor jeg blev sat aller mest på prøve, eller altså jeg cykler på arbejde hver dag og er også vant til at cykle 10-15km, men slet ikke hurtigt og slet ikke så intenst. Træningen er bygget op omkring forskellige niveauer og man kan cykle i forskellige temaer – vi fik noget landevejscykling og jeg tror instruktøren var ret venlig mod os… Rummet er mørkt og har smarte diskolys, hvilket tilføjer en lidt komisk stemning, men samtidig er det virkelig rart, for det er lidt federe at maxe ud i mørke.

Cycling rammer ikke første pladsen af hold træning, men jeg kan godt lide intensiteten og der er et godt pay off ved at se på skærmen på cyklen, undervejs.

Body Flow

Body Flow holdet var hvor jeg følte mig mest hjemme, da det er en kombination af funtionel træning, yoga og pilates. Yoga kender jeg, da jeg har dyrket det i mange år, og jeg kan hurtigere finde ind i stillingerne. Det der til gengæld udfordrede mig var at vi startede med en lille form for dansesekvens, alt for motorisk svært for mig og slet ikke min kop the.. haha. Selve øvelserne var meget enkle med fokus på coretræning.

Cross

Cross holdet var det jeg havde glædet mig aller mest til. Jeg er blevet rigtig glad for ‘smadder’ træning og føler virkelig det giver nogle resultater, men det føles også bare godt. Vi startede med forskellige simple øvelser som opvarmning og så lavede vi cirkel træning i hold af 2 og 2. Jeg var sammen med Daniel og vi kom godt igennem alle øvelserne som vægtløftning, burpees og kettle bell swings. Det er nice at have en at heppe på og en der hepper når man seriøst ikke kan lave flere burpees og stadig mangler 5…

Cross holdet endte med at være mit favorithold, af alle dem vi prøvede. Det kombinerer cardio og styrketræning, er intenst og sjovt.

Træner I, i Fitness DK i forvejen? Hvilke hold tager I og kan i anbefale nogle gode? Jeg er helt klar på at prøve flere, så del gerne i kommentarfeltet.

Hvis I ikke træner i Fitness DK har jeg en rabatkode hvor i kan få 1 måneds gratis træning (eks oprettelses gebyr), hvis I melder jer ind mellem d. 16. og 31. Oktober.

Brug koden trænsomfrede.

Indlægget er udgivet i samarbejde med Fitness DK

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

110916: New York City