Team Challenge: Fitness DK

London travel diary

Så er jeg tilbage fra London, lidt fattigere og meget mere glad for den britiske hovedstad. Jeg var som sagt afsted i samarbejde med Spies Rejser, som en del af #spiescityhack holdet. Jeg var afsted for at lave en shoppingguide til byen, som jeg deler her på bloggen på onsdag. Først vil jeg starte med at dele en lille rejsedagbog fra min weekend.

Vi fløj fredag morgen, meget tidligt. Jeg var ekstra træt, da jeg netop havde brugt to dage på en ond forkølelse. Heldigvis havde jeg det helt fint fredag morgen, men jeg kunne godt mærke jeg var lidt mere træt end normalt.

Vi tog direkte fra Gatwick og tjekkede ind på The Rathbone Hotel i centrum af London, lige over Oxford Street og Soho. Hotellet er meget klassisk britisk og med en virkelig god placering.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi nåede forbi Supreme, Palace, Dover Street Market og Size? inden vi spiste frokost, en britisk klassiker – Fish’n Chips og en cider på Poppies.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fredag eftermiddag tog vi til Marylbone og besøgte Monocle shop og Café inden vi spiste middag på La Bodega Negra og ramte hotellets puder ret tidligt – man er vel festlig efter en forkølelse…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

roomservice

Lørdag morgen spiste vi morgenmad på værelset (så optur jo!) inden vi tog mod Shoreditch.

shoreditch

I Shoreditch besøgte vi Boxpark, SNS, GoodHood og shoppede vintage på Brick Lane.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Inden vi spiste frokost, drak vi the på den fineste café, Albion i Shoreditch.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Efter lidt mere shopping, drak vi kaffe på Friends of Ours, hvor de udelukkende spillede Beyoncé… Optur. Senere spiste vi på Hoi Polloi, en mega fin restaurant der er en del af Ace Hotel i Shoreditch. Det er anden gang jeg spiser der, og både drinks og mad, var lige i skabet. Igen ramte vi hotellet tidligt og så film og spiste chips…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Søndag stod vi tidligt op (liiidt for tidligt) og efter morgenmaden tjekkede vi ud og brugte formiddagen i Covent Garden og Trafalgar Square. Vi opdagede at alle butikker først åbner omkring kl. 12.00, så der var vitterligt ingen grund til at være så tidligt på den, en søndag. Note to self…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi spiste frokost på St. John som ligger i Clerkenwell og har en Michelin stjerne. Det er meget klassisk og lidt rustik mad, og priserne er meget gode. Faktisk er det også anden gang jeg er på St. John, og det skuffede bestemt ikke.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Efter frokosten tog vi tilbage til hotellet og drog mod lufthavnen hvor jeg fik stocket op på nogle magasiner til hjemturen.

Håber i kan bruge lidt tips og tricks til London – på onsdag deler jeg min shoppingguide til byen.

Se min shoppingguide til Berlin her.

Indlægget er sponsoreret af Spies Rejser.

4 kommentarer

  • Sofie

    Hvor er den ternede jakke fra?<3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • AZ

    Skønne billeder! jeg tænkte på om du kan fortælle hvor dine fine jeans fra billedet med ballerinaer og ternet jakke er fra ? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Team Challenge: Fitness DK