140916: London

Mornings

cheasy skæreost med skyr

Dette indlæg er sponsoreret af Cheasy.

De sidste par måneder har jeg rejst mere end nogensinde før i mit liv. Det har både været fornøjelse og arbejde, lange ture og korte ture, men en masse sjove og spændende oplevelser. Dog er jeg virkelig en hjemmemus, når de kommer til stykket. Jeg elsker at være hjemme, have god tid, ordne og hygge – og det er der ikke meget af, når der er 3-4 dage (med arbejde) mellem rejserne. Derfor sætter jeg ekstra pris på de morgener jeg har, hvor jeg kan stå tidligt op, lave kaffe, læse nyheder eller magasiner og spise morgenmad, eller mine eftermiddage, som ser ret ligedan ud – kaffe, en snack og slap af tid.

Til hverdag ser min morgenmad sådan her ud (i kid you not), omend den er virkelig god, så er den knapt så pittoresk og hyggelig. Derfor er det i weekenderne at jeg går all in og fyrer den af med en ostemad og grapefrugt. Ren party time. Som det fremgår af indlægget er det lavet i samarbejde med Cheasy og da jeg sad og tænkte over hvordan jeg skulle vinkle osten (som man siger), blev jeg helt glad. Fordi jeg kan virkelig godt lide ost. Det er måske knapt så elegant, men det er seriøst en af mine yndlingsting og en af de største treats jeg kan komme i tanke om. Jeg kan næsten lide alt ost (arbejder lidt med de der blåskimmeloste, er der ikke helt endnu) og jeg har endda en osteklub med mine veninder, hvor alle skal tage en ost + accessories (ting der kan komme oven på) med, når vi mødes. Så spiser vi oste og vender verdenssituationen – verdens hyggeligste klub og måske grunden til at jeg virkelig sætter pris på ost. Så derfor var det ligepludselig ikke så svært at teste (nommenom) og skrive om Cheasys nye skæreost med skyr. Den er mild og blød og fordelen ved at den indeholder skyr er at den er rig på protein. Den smager fantastisk godt med figen og valnødde syltetøj (oh yes) og så er der kun 8% fedt i, hvis man går op i den slags (jeg gør ikke), men det gør at den er ret let, hvilket jeg synes er lækkert i forhold til meget fede og tunge oste. Jeg overvejede at skrive en opskrift, men ærligt – det er ost på brød med lækker marmelade på, lettere bliver det ikke. Enjoy!

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

140916: London