151016: London

#spiesecityhack shoppingguide London

Dette indlæg er sponsoreret af Spies Rejser

Har i læst min rejsedagbog fra London her? Som lovet kommer her min shoppingguide til den britiske hovedstad. Jeg var som sagt ikke så forelsket i London før jeg tog afsted, men jeg må indrømme at byen vokser på mig. Efter at have travet den rundt en hel weekend har jeg meget bedre overblik over nogle af kvartererne og helt klart fundet nogle favoritspots.

London er gigantisk stor og jeg researchede mig derfor frem til nogle områder jeg ville besøge inden jeg tog afsted. Jeg brugte derfor mest tid i Soho, Covent Garden og Shoreditch. Næste gang jeg skal til London vil jeg dog prioritere at besøge nogle områder syd for Themsen, som fx. Peckham.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

size

London har rigtig mange gode sneakerbutikker og den britiske kæde Size? har 3 butikker i byen. Min foretrukne er den på Neal St. som jeg synes har det bedste udvalg. I Shoreditch besøgte jeg den svenske sneakershop Sneakers’n Stuff, som ligger på Shoreditch High Street. Offspring er en anden sneakerkæde som også ligger forskellige steder, jeg besøgte den i Covent Garden som også har et rigtig skarpt udvalg af sneakers. London har også en Nike Lab butik i SHoreditch, det er her de øverste og mest eksklusive af Nike’s sneakers kan købes. 

Size?// 37A Neal Street

Sneakers’n Stuff//107-108 Shoreditch High Street

Offspring//60 Neal Street

NikeLab 1948 LDN//Arches 477-478 Bateman’s Row

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En ting jeg havde glædet mig til, var at besøge mit favorit magasin Monocle, som har både en shop og en café i Marylebone. Caféen er lillebitte og serverer udvalgte snacks, kage, kaffe og øl. Butikken er om muligt endnu mindre og har hele Monocle universet på 4 kvm.

Monocle Café// 18 Chiltern Street

Monocle Shop// 2 George Street

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

browns

På Oxford Street ligger alle tænkelige store butikker, men jeg vil fremhæve Topshop som er GIGANTISK og helt fantastisk. Der er en kæmpe skoafdeling, vintageafdeling og så selvfølgelig Topshop Boutique som er så dødsens pænt. Selfridges er et stormagasin som også ligger på Oxford Street og bestemt er et besøg værd.

Topshop// 214 Oxford Street

Selfridges// 400 Oxford Street

Browns Fashion// 24-27 S Molton Street

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I Soho ligger der en god blanding af butikker som den hypede Palace Skateboards der har logoprintede sweatshirts og tees, samt et misundelsesværdigt mosaikgulv… Haha. Lige rundt om hjørnet finder du Supreme, som på trods af et lidt slattent udvalg, altid lige er et besøg værd.

Palace Skateboards// 26 Brewer Street

Supreme Paris// 2-3 Peter Street

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Liberty er et lille, men fantastisk stormagasin der har ALT hvad du kunne tænke dig. Et sindsygt udvalg af high end brands, en Nike shop ind shop med NikeLab og selvfølgelig de kendte Liberty produkter. Selve bygningen er et gammelt bindingsværkshus, som er besøget værd. Café Liberty serverer en fremragende High Tea med petit fours og scones.

Som en hyper moderne pendant til Liberty, ligger Dover Street Market en lille gå tur syd for Soho. Der er uendelige etager (ej, måske 6) af avant garde og high end mode. Kælderen er fyldt med CDG og øverste etage er fyldt med Comme Des Garcons Play. Selv butikken er så smukt indrettet, at det er en oplevelse i sig selv. Rapha Cycling Club ligger også i Soho og tiltrækker cyklister fra nær og fjern, der kommer stavrende ind i cykelsko for at drikke (virkelig god) kaffe og sludre. 

Liberty// Regent Street

Dover Street Market// 18-22 Haymarket

Rapha CC// 85 Brewer Street

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I Shoreditch finder du det nyåbnede Boxpark, en stribe af lastcontainere der er omdannet til små butikker med alt fra Dyptique duftlys til outdoor gear og udvalgte designere. Øverste etage er en food court med store tagterrasser. 

rokit

I Shoreditch ligger Brick Lane, som jeg mest forbinder med lidt fugtigt genbrugstøj som jeg elskede i folkeskolen. Jeg gav det dog en chance og fandt blandt andet Rokit Vintage som havde et fantastisk udvalg af jeans og skovmandsskjorter.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I den nordlige del af Shoreditch ligger GoodHood, en multibrand butik med sneakers, lifestyleprodukter og kontorartikler. Butikken i to etager er proppet med dimser, planter og lightboxe og det er umuligt ikke at finde en eller anden dims, du ikke kan leve uden.

Boxpark// 2-10 Bethnal Green Road

Rokit Vintage// 101 Brick Lane

Goodhood// 151 Curtain Road

Hostem// 28 Old Nichol Strett

Glassworks// 189-190 Shoreditch High Street

House of Hackney// 131-132 Shoreditch High Street

Jeg har samlet alle mine anbefalinger på et kort her – håber i kan bruge mine tips og tricks.

Dette indlæg er sponsoreret af Spies Rejser.

2 kommentarer

 • Maria

  Hej Frede
  Hvor er det nice, at du er vild med London!
  Næste gang du besøger byen, så tag rigtignok til Peckham! Jeg boede derovre for snart to år siden og inden jeg flyttede til Shoreditch, boede jeg i Peckham. Det er stadig ret råt og undone, men stedet vokser på dig, jo mere du bruger tid der. Folk er så søde og området minder om en provinsby væk fra den travle hverdag og de høje bygninger i centrum. Nå det så er sagt, så er Peckham mega cool. Et must er at tage forbi Old Spike Roastery på 54 Peckham Rye. Bedste kaffe, som min ven Rob Dunne er medudvikler af og konsulent for. Han er ofte dernede sammen med de to andre ejere Cemal og Richard og de er simpelthen så søde og imødekommende, og altid åben for en snak 🙂
  Andre steder jeg kan anbefale:
  Pedler (bedste morgenmad!)
  Frank’s Café (har dog kun åben om sommeren)
  Bar Story (drinks og pizza)
  The Bussey Building
  Peckham Springs (drinks)
  Anderson & Co. på Bellenden Rd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene

   Fed kommentar Maria, kan du ikke dele nogle fede shopping spots i Peckham?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

151016: London