#spiesecityhack shoppingguide London

161016: London

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wool jacket & Levi’s jeans from ROKIT Vintage & Gardenia Copenhagen shoes.

Her er så mit sidste London outfit fra søndag var det regnede lidt (praktisk outfit ik?) og vi ved en fejl stod død tidligt op og fandt ud af at alt i London først åbner kl. 12 om søndagen… Faktisk er hele outfittet fra Rokit Vintage som jeg besøgte i Shoreditch. De har adskillige butikker i London, og jeg synes de havde et virkelig godt udvalg af jeans og jakker. Butikken på Brick Lane var mega overskuelig, hvilket var sygt rart. Og så spillede de genial musik – hvilket nærmest var dealbreakeren for at jeg købte sættet. Haha.

Læs min London rejsedagbog her og min London shoppingguide her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#spiesecityhack shoppingguide London