161016: London

Topshop wishes

untitled-2

Striped shirt//denim dress//shiny bomber jacket//bow boots//grey hoodie//striped and dotted blouse//deconstructed tee//navy puffy jacket//fur-lined denim jacket.

Topshop har fået det vildeste come back (i mit liv) og der er nærmest ikke noget jeg ikke ønsker mig pt. Jeg var i den store Topshop på Oxford Street i London og selvom den er helvedes forgård(4 etager high street tøj…), så er den ikke desto mindre fyldt med fristelser. Særligt Topshop Boutique er jeg forelsket i og efter Zalando har fået et kæmpe udvalg, har jeg holdt skarpt øje. Den navy dunjakke så jeg på i London og den er altså utroligt smart og lækker. De beige støvler med sløjferne har jeg også kigget på siden jeg så dem til Zalando showet i Stockholm i August. De ville være virkelig pæne til mine afklippede Levi’s jeans og min Mads Nørgaard frakke.. Just saying.

Jeg prøver at holde mig i shopping skindet efter både New York og London og en forestående tur til de varme lande. Men det er godt nok svært. Tænk hvis jeg bare havde den navy jakke til at holde mig varm…

1 kommentar

  • Julie

    Er også vild med jakken frederikke! Den ser måske lidt stor ud dog men ved jo ikke hvordan den ser ud når man har den på. Er selv igang med at finde noget varmt nattøj er lige nu nået til Hunkemöller (https://www.hunkemoller.dk/dk_da/nattoj/pyjamas.html) – har du nogen tips om andre steder? Knus Julie <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

161016: London