Miu Miu on the loose

021016: Paris

090 092     108

Som jeg skrev her, så føler jeg mig ret utroligt heldig, at mit job (og bloggerjob) følger med rejser, oplevelser og nye venner. Jeg var således i Paris med Nike til lanceringen af det her. Vi havde et ret stramt program (troede vi), men hvad der var indlagt om søndagen, var en chilleren gå tur rundt i Marais, inklusiv kaffepause, snack(mini frokost) og frokost. Formålet var ren inspiration og small talk, solen bragede koldt og klart igennem og Paris var bare virkelig pæn. Jeg gik rundt med Saskia fra butikken Maha, Laura fra Nike og Juliane Falk som var vores fotograf. Vi shoppede, udvekslede ideer og erfaringer og grinede en hel del. Det var virkelig optur.

094 095 097 093

Vi drak kaffe og spiste (mini)frokost på Fragments Café i Marais, som havde den lækreste mad og virkelig god kaffe. Det er et lille bitte sted, men så hyggeligt og lokalt. Mens vi spiste, kunne vi se at de forberedte en hjernedød gulerodskage, og min største drøm er at komme tilbage til den, gerne nu tak!

110 091 112

Mig og Saskia kørte guldtema på sneaker fronten – jeg i mine guld spiridons og Saskia i sine guld 97’ere, som jeg er meget misundelig på.

103  101 102

100 104

Jeg havde det bedste søndags sæt på fra Mads Nørgaard SS17 i hvide og blå striber – seriøst genial beklædning, PJ in disguise.

Affiliate links: Nike Air Zoom Spiridon sneakers, Baum und Pferdgarten coat, Mads Nørgaard pj, By Malene Birger bag & FWSS sunglasses.

Pictures by Juliane Falk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Miu Miu on the loose