031016: Copenhagen

Miu Miu on the loose

miumiu

Affiliate links: Black patent leather with embellished heel// lace up ballarina// pink mules with fur heel// sparkling boots// black patent leather with buckle// pink patent leather with buckle & black suede with red fur heel.

Det seneste stykke tid har jeg spottet en hel del Miu Miu sko rundt omkring. Lyserøde laksløjfer, pelsbeklædte hæle og similisten. Det er nok derfor at jeg har lagt så meget mærke til dem, for de er virkelig opmærksomhedskrævende. Det ligner på en måde at nogen har blendet et barbiehus og så lavet en skokollektion af delene. Sådan lidt limpistol, stilen? Alle skoene er så over the top at de er helt skønne. Faktisk tænker jeg at min Barbie dukke sagtens kunne have haft de lyserøde mules med pels…

Sko har altid været min ting, både hæle og sneakers. Det har altid været den vigtigste del af et outfit og jeg vil langt hellere kigge på (og købe) sko end noget andet. Jeg synes de er interessante fordi det er noget du SKAL have på (bare foot typer aside) og der er en funktionalitet der skal opfyldes. Udover det, så må de gerne være vilde. Og jeg elsker når de larmer, så needless to say synes jeg Miu Mius sko-kurs peger i den helt rigtige retning. Hvad siger i til pink pels hæle og lak? Er det too much eller too perfect? Og skal vi have gang i nogle styling ideer?

1 kommentar

  • camilla

    Ja tak til styling ideer, de er jo for vilde!
    God weekend, kram

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

031016: Copenhagen