021016: Paris

Loppe Ladies

loppeladies

På søndag er vi på den igen! Loppe Ladies indtager Møntergade 7 og sælger ud af alle gemmerne. Der vil helt sikkert være en masse gode fund blandt de smarte dame (mig selv inklusive selvfølgelig!) og så er der da ikke en bedre søndagsaktivitet end en ‘gåtur’ og kaffe med indbygget shopping.

Hvis i har set noget her på bloggen, fra min garderobe, som i drømmer om at shoppe, så skriv en kommentar eller en mail frede@fredesblog.dk så kan vi finde ud af noget.

Tildmeld jer Loppe Ladies eventet her og så ses vi, ik?

1 kommentar

  • Sophie

    Hej Frederikke,

    Jeg har længe søgt efter den helt klassiske hvide, Supreme tee, med rød/hvidt logo – men uden held. Jeg tror nok, jeg har set den på dig.
    Så hvis du vil sælge den er jeg meget interesseret – problemet er bare, at jeg ikke kan komme til loppemarkedet, da jeg har andre planer, men jeg vil selvfølgelig beregne prisen som det koster, at sende den med i prisen – hvis du altså er interesseret i, at sælge den.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

021016: Paris