011016: Paris

#StepIntoMARNI

img_0970 img_0965 img_0961 img_0863 img_0856 img_0852 img_0848

Indlægget er sponsoreret af Zalando og indeholder reklamelinks

Hvis i har fulgt lidt med på instagram den seneste uge, har i nok set mine posts omkring Zalandos samarbejde med Reebok Classic, Timberland, Dr. Martens, Vans og MARNI der lancerer i dag. Total smart collab! MARNI har givet klassikere fra de fire brands, en MARNI treatment, så de er fortolket i farver og detaljer fra det italienske modehus. De gennemgående temaer er cremefarvet læder og frynser. Gennem mit arbejde i Rezet Sneaker Store, ser jeg dagligt på mange sneakers og en hel del sneaker samarbejder, jeg skriver om dem, fotograferer dem og arbejder med dem i butikkerne, men mine kollegaer. Det er meget forskellige måder, brands griber et designsamarbejde an og særligt med sneakers er der så meget historie at tage højde for. Jeg synes MARNI dels rammer ind i noget helt rigtigt med de konkrete styles, men jeg synes også MARNI er et sejt valg, af designpartner. MARNI er (efterhånden) kendt for deres ‘sneakers’ og den måde de har taget den comfy sko, ind i deres univers, passer så godt til dels den boomende sneakerhype og dels den forandring hvor sneakers i langt højere grad indgår i hverdagsgarderoben. Ikke kun til sport eller afslapning. Jeg har styles to Reebok Classics x MARNI sneakers. Den fitnesspopulære Instapump Fury, som er en af mine favoritsneakers, som har den helt særlige og meget 90’er smarte luftpudeteknologi, så hele skoen faktisk bliver pustet op og former sig efter foden. Den anden model er Reebok Classics Club C, en court sko som Reebok har satset stort på i 2016. Den har fået et lag dobbelt fryns over snørebåndende, og har lidt referencer til golfsko. Hvad synes i om dem? Er det noget i skal have fingrerne i?

I kan se og shoppe hele MARNI samarbejdet på Zalando.dk 

3 kommentarer

 • Johnsen

  Er det Mads Nørgaards lakbukser? Hvodden er de i størrelsen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • rose

  hey federikke, kan du ikke lave en vinterjakker på buget, mega fed blog.

  xx Rose.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • rose

  hey federikkke kan du ikke lave en vinterjakker på buget, mega fed blog.

  xxrose.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

011016: Paris