#StepIntoMARNI

Sweater weather

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Indlægget er sponsoreret af Minimum og indeholder reklamelinks.

Mads Nørgaard coat, Minimum knit, Acne Studios jeans, Céline Paris sneakers & By Malene Birger bag.

Jeg løj faktisk forleden da jeg skrev at det var det sidste outfit fra London, for havde helt glemt dette som jeg havde på om søndagen hvor vi chillede rundt i Covent Garden inden vi skulle flyve hjem. London havde taget semiforskud på efteråret, så det var koldt. Koldt nok til strik og uldfrakke, en anledning til at sporte min nye strik fra minimum, som endda blev forvekslet med en Chanel… Den er også ret lux med to forskellige slags strik. Jeg er slet ikke så sur som jeg ser ud, men den reelle begejstring for den lyserøde butik er da i hvertfald ikke sådan lige at spotte. Haha.

Læs min London guide her.

Min weekend starter om 4 timer og jeg glæder mig! I aften skal hende her fejres og på søndag er der Loppe Ladies <3 Ses vi?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#StepIntoMARNI