Sweater weather

Girls Night Aarhus

girls_logo

Så er jeg tilbage efter en god pause henover weekenden. Det var slet ikke planlagt, men lørdag gik med tømmermænd og den store lagkagebagedyst (fulgte i med på snappen?) og søndag gik med Loppe Ladies. I dag har jeg været i Aarhus hele dagen for at forberede noget jeg har glædet mig sygt meget til, nemlig Rezet Sneaker Store Girls Night, i samarbejde med New Balance. Så derfor håber jeg at alle i sneaker girls i Aarhus, kigger forbi butikken på torsdag, d. 3. November til sneaker shopping (20% på New Balance), kolde øl, goodie bags og musik fra TAIT. Det bliver drøn hyggeligt og jeg glæder mig til at hilse på jer – sig lige hej, ik?

Find eventet lige her og tilmeld jer!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sweater weather