011116

Rezet Sneaker Store for Dansk Flygtninge Hjælp

samlet

En gang før er jeg gået til tasterne og slået et slag for at vi simpelthen bliver nødt til at hjælpe andre. Det ved jeg godt, at i ved. Det er derfor jeg sjældent afbryder bloggens univers, med ting som dette. Jeg støtter, hjælper og bidrager med alt muligt, til alle mulige der har brug for det, uden at det er noget der fremgår her på bloggen. Og som sagt, så tænker (og håber jeg) at det også er noget i går op i?

Lulu er en ven af Team Rezet, og efter vi har oplevet hendes engagement og passion for Dansk Flygtningehjælps initiativ og arbejde med syriske flygninge, besluttede vi at vi som firma, venner og mennesker, simpelthen må hjælpe. Derfor har vi lavet en t-shirt som kan købes i alle Rezet Sneaker Stores (find dem her), den koster 300kr. og overskuddet går til DFH og deres arbejde i Syrien. Hvis vi får solgt alle de 200 t-shirts vi har lavet, så kan vi donere 40.000 kr. Men vi har brug for hjælp. Jeg har banket på hos min bloggernaboer, mine venner og min familie og på trods af at t-shirten blev sat til salg i mandags, er det gået stærkt. Men hey, den er også sej og det er mega fedt at kunne lave et produkt som folk( fx mig selv) har lyst til at købe, samtidig med at man støtter en god og vigtig sag.

Jeg håber i har lyst til at støtte, ved at købe en t-shirt!

Hvis i har lyst til at støtte på en anden måde, så kan i melde jer som indsamlere til søndag d. 6. November hos Dansk Flygtningehjælp, lige her.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

011116