Rezet Sneaker Store for Dansk Flygtninge Hjælp

The Blogger Cap

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Reklame links: Mads Nørgaard coat, Forét CPH hoodie, Palace Skateboards tee, H&M jeans, Comme des Garcons bag, Reebok x Marni sneakers from Zalando & cap from Tokyo.

Et outfit fra forleden dag hvor solen var fremme og jeg prøvede at gemme mine trætte mandags øjne bag min nye (yndlings) kasket som Sidsel har givet mig fra Tokyo. Blogger kasketten er den døbt. Mine Marni x Reebok er virkelig på favoritlisten pt. Jeg elsker Instapumps og de er så nice med den cremefarvede lak.

 

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rezet Sneaker Store for Dansk Flygtninge Hjælp