Late Night NYC

Adidas Runners in Berlin

Igår kom jeg hjem fra den bedste (og mega aktive) weekend med Adidas Runners i Berlin. Vi besøgte Run Base Berlin, løb en masse ture, lavede yoga og HIIT, fik teknisk træning og spiste lækker mad. Jeg har samlet mine highlights fra turen og der har sneget sig et par Berliner tips med. Se forresten også lige Lauras video fra turen, der er fraklip fra yours truly. Haha.

outfit berlinfall Lørdag morgen startede vi ud med en løbetur og coretræning i efterårspæne Berlin med træneren Jean-Philippe der piskede os i gang.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA labkitchen2OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Efter morgentræning og løb, endte vi på Runbase Berlin, som er en Adidas trænings hub i Kreutzberg. Her holder LABKitchen til, der serverede den lækreste mad for os, hele weekenden. Jeg fik deres house toast med avokado, fruit & nut butter toast og så deres chiapudding som var helt vildt lækker. De har også et ret spændende udvalg af kaffe og the. Særligt deres Active Matcha med kokosolie og daddelvand, var god!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA stretch OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Weeekends træning var i Runbase Berlins omgivelser. De har både et udendørsområde, to træninglokaler og så er det her fra At Adidas løbene foregår. Deres træningsgård var blogger-perfect i pastelfarver.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lørdag eftermiddag havde vi tid til at udforske Kreutzberg og Arena Berlin, et område ud til Spree. Jeg tog en iced Matcha med til turen og nød lige efterårssolen.

plants OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Runbase Berlin er et kæmpe sted med træning, café og masser at muligheder for at hænge ud. Der er også en Adidas butik (hvis du mangler gear) og et velekviperet omklædningsrum med bad og lockers.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vores pauser mellem træning og måltider (haha) blev brugt på masser af snak og kaffe the i Runbasen. Cille, som jeg ofte træner med, var min roomie og makker på turen.

morningrun

Søndag morgen startede også med en løbetur fra vores hotel til Runbasen, hvor vi havde en times teknisk løbetræning for at forbedre vores løbestil.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Søndag eftermiddag havde vi tid til at se lidt mere af Berlin. Jeg ELSKER byen og har været der utallige gange (se mine guides her). Silo Coffee i Friedrichshain er et af mine yndlingssteder, så jeg slæbte Emme og Cille med der hen til pandekager og kaffe.

group

En lille del af vores mega optur løbecrew <3 Frede, Cille, Emme, Joanna, Linette, Frederikke & Mathilde.

Photo: Pim Rinkes

Husk at du kan komme og løbe med Adidas Runners hver tirsdag og torsdag kl. 18.00 fra Nørrebro. Tilmeld dig gruppen lige her.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Late Night NYC