Adidas Runners in Berlin

Shop the blogger cap

I var vilde med min blogger cap fra Japan, så jeg tænkte at jeg ville samle nogle gode bud på den perfekte blogger cap, fra det store internet. Jeg er sygt glad for min lyserøde smiley cap fra Tokyo og min sorte, forvaskede Coney Island cap jeg købte i New York.

Jeg har fundet lidt forskelligt, alt fra ‘jeg er ude i naturen’ til ‘jeg har tømmermænd’-versioner. Husk de 3 kasketbud:

  • Aldrig omvendt (serr, aldrig (ok eneste undtagelse er når det er mørkt og du kører bil og hører Dr. Dre på samme tid))
  • Nul kasket til middage, dels fordi det er lidt dårlig stil, dels fordi du risikerer at på sovs på skærmen… Som man siger.
  • Kasket er en legit løsning på fedtet hår.

You’re welcome.

caps1

Reklame links: White cap “Ferme La Bouche” cap//Beige cap with sushi//White cap with red text//White Stüssy cap//Red cap with white text//Pink cap//Baby pink cap with flamingo//Grey Patagonia cap//Black Nike cap.

caps2

Reklame links: Black cap//Black Nike cap//Black cat cap//Navy blue Merci cap//Black New Balance cap.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Adidas Runners in Berlin