111116: Copenhagen

Zalando Style Icons 2016

Reklamelinks: Shirt from Lærke Andersen, pants from Mads Nørgaard, clutch from Saint Laurent & heels from Gardenia Copenhagen (similar).

I onsdags var jeg til Zalandos årlige awardshow, Style Icons i Lokomotivværkstedet i København. Aftenen bød på drinks, middag, godt selvskab og så selvfølgelig overrækkelsen af de 3 priser, årets rising style icon, årets male style icon og årets female style icon, som seje Trine vandt. Så sejt.

Jeg havde den bedste skjorte på fra danske Lærke Andersen som jeg holder helt utroligt meget af – hendes design er helt fantastisk og faktisk kan man fra næste uge, købe det i Rezet Sneaker Store. Mere om det på mandag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

111116: Copenhagen