Zalando Style Icons 2016

Golden pendants

pendants

Reklame links: Hvisk x Fredesblog Emoji pendant 300kr., Trine Tuxen Birthstone pendant 5800kr. , Dyrberg Kern ball pendant 449kr.  & Malaika Raiss Star Wars Darth Vader pendant 559kr.

Jeg er på en måde ret konservativ når det angår smykker og jeg går for det meste med de samme ting, som betyder enormt meget for mig. Fx. min emoji halskæde fra mit samarbejde med Hvisk, en ring jeg har fået af min mor, en anden ring som jeg har fået af mine bedste veninder da jeg blev kandidat, en veninde halskæde jeg fik da mig og Sidsel udgav vores bog og en halskæde med BB8 som er min favorit droide fra Star Wars. Jeg synes det er så fint med smykker fra alle mulige forskellige ting i mit liv, det får mig til at tænke på dem jeg holder af, hver dag. Kender i det?

Jeg er ret forelsket i runde pendants for tiden og udover dem jeg selv har designet for Hvisk (som selvfølgelig er de flotteste…!) så er jeg ret interesseret i at udvide min samling lidt mere. Darth Vader vedhænget fra Malaika Raiss ville gå godt til BB8 og så er den lille kugle fra Dyrberg Kern, vildt fin og underspillet – det ville passe godt med alle de andre, eller være perfekt med en hvis tee eller en sort turtleneck. Den store birthstone halskæde fra Trine Tuxen, er også ret drømme agtig og er, modsat de ande, og mindre vedhæng, et helt udtryk i sig selv.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Zalando Style Icons 2016