Lærke Andersen at Rezet Sneaker Store

Midweek inspiration

inspiration

Midweek kræver en ordentlig omgang inspiration og lidt ekstra energi. Jeg Har nogle travle dage foran mig som starter i morgen kl. 08 med fotoskydning til et nyt projekt (!!!) som bliver afsløret om en uges tid (i kan jo altid følge med på snappen @fredesblogsnap og instagram @fredesblog), i morgen aften er der Lærke Andersen lancering i Rezet Store i Jorcks Passage, som jeg glæder mig helt vildt til. På lørdag skal jeg til året første julefrokost, hvilket betyder 1 ting. Tøjkrise.

Ovenfor er lidt inspiration til styling og fotostil til min skydning i morgen. Simpelt og afslappet. Husk forresten at følg min tumblr her. Har lige opdateret den!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lærke Andersen at Rezet Sneaker Store