161116: Suit up

30 years of gel

asics3 asics1asics4asics2  Indlægget er sponsoreret af ASICS Tiger og indeholder reklamelinks.

ASICS Tiger – Anima Sana In Corpore Sano; a sound mind in a sound body; a healthy mind in a healthy body

Det er nok de færreste der kender ovenstående betydning af det Japanske brand der blev stiftet i 1949, i efterdyngerne af krigen, som medførte en Fitness bølge af unge og sporty typer.

ASICS helt særlige Gel teknologi blev introduceret første gang i 1986, altså for 30 år siden. Den gang var det en stor forbedring af træningsko og siden da har bare ASICS forfinet Gel teknologien. Det er en del af ASICS DNA at bevare funktionaliteten, samtidig med at ramme tendenser og en stil på markedet. Og nu bliver det nørdet, men Gel teknologien var banebrydende fordi den sparrede løberen en hel del modstand og sålen kunne klare den gentagende belastning. Som moderne sneaker freak er det måske ikke alle der tænker på eller bekymrer sig og mere specifikke tekniske detaljer som dette, men de fleste sneakers er jo designet til performance og innovationerne i sneakerbranchen har været banebrydende, selv for os der bare går i dem…

Jeg kender bedst ASICS for Gel(der har vi den igen!)-Lyte II, III og V, især fordi det er disse modeller der oftest bliver lavet collabos på, og gerne med sneaker king Ronnie Fieg. Men løbe silhouetter som fx. Gel (hehe, hej Gel) Noosa er begyndt at komme på min radar. Særligt den hvide med sorte speckles er jeg decideret bitter over at jeg missede.

I anledningen af de 30 år med Gel har ASICS valgt at fejre Gel teknologien med hele 3 modeller, Gel-Lyte II,V og GT-Cool Express. Farve skalaen er sort, hvid og den eklektiske blå.

Jeg har stylet Gel-Lyte V på billederne, med mine fine prikstrømper og afklippede Levi’s, og så selvfølgelig en stor blød strik og en herre frakke. Sammen med prikkerne, bliver de lidt mindre tech og lidt mere cute. Hvad synes i?

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

161116: Suit up