30 years of gel

181116: Copenhagen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Reklamelinks: Stylein blouse, Stylein pants (similar here), Marie Jedig x Markberg Tut bumbag & Nike Air Zoom Spiridon sneakers.

I går var fredag med stort F! Jeg fik trænet med Sidsel og så fik jeg endelig prøvet Chicks by Chicks med min veninde. Shit det er godt. Drømte om deres skysovs hele natten. Jeg havde det her helt geniale sæt på fra Stylein, som er et meget undervurderet svensk mærke med sådan moragtigt basis, hvilket betyder at man kan finde pæne sorte bukser (som er en af de vigtigste ting i min garderobe) og så havde jeg min nye lille fine taske på, som dygtige Marie har designet. Elsker den.

I dag skal jeg til julefrokost og har allerede tøjkrise! Hvad kører i på med til julefrokost?

Jeg er forresten også gået i gang med at sætte alt til salg på Tradono, så skriv endelig hvis i vil købe noget 🙂

2 kommentarer

 • Karoline

  Dit Stine Goya printet sæt !
  Tror det er fra sidste sommer og i silke?
  Sådan et form for organisk mønster/print 🙂
  Sååå flot

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hej Frederikke. Jeg har skrevet til dig på Facebook også, det ved jeg ikke om du har set 🙂 Kommer din Baum-jakke med leopard på ærmerne til salg?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

30 years of gel