181116: Copenhagen

Cool socks

socks

Reklamelinks: Barbie Socks//Pinks fishnet socks//Black fishnet socks//Color block Wolford socks//Pastel polka dot mesh socks//Sheer socks//Pink rib socks//White Nike logo socks//Pastel Nike logo socks//Blue rib glitter socks//Blue glitter socks//Black dotted mesh socks.

Efter mit indlæg om ASICS Gel Lyte V der var stylet med mine prikkede sokker, kunne jeg fornemme en hvis begejstring for fine, sjove og anderledes sokker.

Jeg er ikke så glad for hverken tights eller sokker, jeg synes de klemmer om mine fødder, åler ved anklen eller kravler ned. Jeg kan heller aldrig finde et ens par og Winston tygger for det meste de bedste i stykker. Så derfor gider jeg kun strømper der er flotte og sjove – fx mesh med sorte prikker.

Jeg har samlet 12 flotte bud på strømper der kan pynte på efterårssneakers eller en lille flot sko. De koster mellem 30 og 150 kr. så selv sidst på måneden er der en chance for at være med. #undskyldbankrådgiver

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

181116: Copenhagen