Unboxing fredesblog x Gardenia Copenhagen

231116: Copenhagen

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Reklamelinks: Minimum sweatshirt, Storm & Marie pants, Adidas NMD sneakers from Rezet Sneaker Store, Elaine Hersby bag & Sun Buddies sunglasses.

Mit outfit fra igår var passende midweek casual. Jeg havde rent faktisk joggingtøj i forklædning på. Bløde bukser fra Storm & Marie og en sweatshirt fra Minimum. Der er travlt på mit arbejde, pga. af Black Friday og på blogfronten er der masser af se til med Gardenia samarbejdet og andre spændende projekter, så jeg keder mig i hvert tilfælde ikke. Hvad synes i forresten om min ‘unboxing’ video?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Unboxing fredesblog x Gardenia Copenhagen