231116: Copenhagen

Black Friday Wishlist

blackfridaywishes

Reklamelinks: Trine Tuxen ring//Topshop Boutique hoodie//ASOS White cashmere turtleneck//Filippa K wool skirt//Soulland beanie//New Balance gold sneakers//adidas Originals Climacool sneakers & By Malene Birger bag.

På trods af at jeg har arbejdet hen imod Black Friday de sidste par måneder i forhold til mit job i Rezet Sneaker Store, er det først her til aften at jeg tænkte over om jeg selv skulle gøre mig nogle køb i denne her vanvids weekend. Jeg giver ikke julegaver, men hvis jeg gjorde, havde jeg købt dem nu. Jeg er mere interesseret i nogle gode wardrobe staples som den pæne uldnederdel fra Filippa K eller endnu en pæn hoodie. Jeg har også kigget på en Trine Tuxen ring hos Adélie og så en hel del sneakers som jeg drømmer om. Eller måske stocke lidt op på træningstøj. Haha, jeg  praktisk anlagt.

Jeg tog en runde på mine foretrukne webshops og fandt selvfølgelig lidt. Tænkte jeg også kunne lave en oversigt over hvor der (blandt andet) er Black Friday udsalg.

Asos.com – 20% på alt

Nelly.com – 20% på alt

Adelie.dk – op til 50% rabat

Boozt.com – Op til 50% brug koden SURPRISE ved check out

Rezetstore.dk – minimum 25% på alt undtagen release varer

Zalando.dk – op til 70% rabat

Håber i finde nogle gode sager!

Happy Shopping

1 kommentar

  • Nikoline

    Af ren nysgerrighed – Hvorfor giver du ikke nogen julegaver?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

231116: Copenhagen