By Malene Birger Pimms bag

adidas Originals x Bedwin and the Heartbreakers

frede1 frede2 frede3

Reklamelinks: Mads Nørgaard coat, Minimum jacket, Minimum pants & adidas Originals x Bedwin NMD sneakers.

Forleden dag var jeg trukket i nærmest alle de nålestriber jeg ejer. Anledningen var adidas Originals nyeste samarbejde med det japanske brand Bedwin & the Heartbreakers. Adidas’ mest elegante release til dato og så i en af de sejeste modeller (læs mere om NMD her). Den nålestribede NMD releaser til midnat i to colorways, den navy og en lysegrå – find dem her. Jeg stillede gladeligt op til foto i de smarte sneakers, i godt selvskab af blandt andre Sidsel og Lasse, Lilja, Alex og Virgil. Det siger man jo ikke nej til. Se resultatet her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

By Malene Birger Pimms bag