Thanksgiving Weekend: Vegan (kinda) Pecan Pie

Testing: Green Mobility Din Bybil

greenmob2 greenmob

Indlægget er sponsoreret af Green Mobility.

Som i måske har kunne spotte på min instagram og snapchat de seneste par uger, har jeg fået til opgave at teste Green Mobility – Din Bybil. En bilservice der tilbyder miljøvenlige elbiler i hele København (jeg har tjekket – de er over alt!), inden for en angivet zone der dækker brokvartererne og lidt til. Bilerne koster 3,5kr. i minuttet og det er pt det billigste bud på markedet. Jeg har nu testet bilen ved 4 forskellige lejligheder, som har budt sig den seneste måned. Bilen bliver fundet, reserveret, åbnet og låst ved hjælp af en app.

Loppemarked: Jeg skulle køre mine ting på loppemarkedet, hente et par venner og køre det hele tilbage. Der kan være overraskende mange ting i den bil… #praktisk

Hjem fra sommerhus: Forleden dag skulle jeg hjem fra sommerhus og blev sat af på Nørrebro Station, så min veninde ikke skulle køre mig helt til Vesterbro for at køre tilbage til Nørrebro. Der holdt en bil lige ved stationen, som jeg tog hjem #fikst

På arbejde: I sidste uge skulle jeg direkte videre efter arbejde og vidste at jeg ikke skulle bruge min cykel om aftenen, så i stedet for at cykle på job og lade den stå (så jeg ikke havde den næste morgen) tog jeg en bil på arbejde. Det tog 12 minutter inklusiv parkering, så det var lige hurtigt. #smart

Roadtrip: I dag har jeg været på Kurhotel Skodsborg med min veninde Cille. Vi tog tidligt fri fra arbejde og kørte nord på i den lille elbil. Ved at køre uden for zonen, kunne vi ikke afslutte turen, så vi brugte bare den lille nøgle der sidder i handske rummet til at låse bilen mens vi var i spa. På vejen hjem stoppede vi på Sticks’n Sushi inden jeg satte Cille af og kørte hjem. #hyggeligt

Green Mobility er mest beregnet til kortere ture i byen, og i og med at du kan parkere på alle ikke tidbegrænsede parkeringspladser, er det ret nemt dels at sætte bilen og dels at finde en ny. Der er endda også indtegnet deciderede parkerings hotspots på kortet i app’en, som du hurtigt kan finde. Jeg kørte som sagt også længere i bilen og endda ud af zonen (OMG) og det fungerer helt fint, selvom man selvfølgelig betaler en pris for ikke at afslutte sin tur.

Det jeg synes har fungeret bedst for mig, er når det er ture hvor jeg skal fra a til b, og ikke fra b til a. Hvis jeg fx skal ind til byen med nogle ting, eller hjem, så giver det ikke mening at låne en bil for at bruge langt det meste af tiden på at betale dyr parkering. Derfor er det smartere for mig at kunne stille den og bare finde en anden, når jeg skal bruge den.

Endeligt så elsker jeg at køre bil, og Green Mobility bilerne er lidt som at køre radiobiler, hvilket gør dem ret lette at både køre og parkere. Dog husk ikke at bruge venstre fod… Hvis du er vandt til en gammel bil med en slidt kobling, så er det her noget helt helt andet – så vær opmærksom! Jeg lavede jo denne kampagne i sommer og jeg holder på slet ikke at bruge min mobil når jeg kører. Derfor er alle billeder taget når Cille (eller en anden) kører, eller efter jeg har parkeret bilen. #pudsglorien

Som en del af denne her opturs kampagne kan i få en rabatkode der giver jer 20 minutters fri kørsel i Green Mobility. I skal blot bruge denne kode #kørdinbybilsomfrede når i logger ind på app’en, som i finder i app store. Koden gælder til 31/12/2016.

Læs mere om Green Mobility her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thanksgiving Weekend: Vegan (kinda) Pecan Pie