Testing: Green Mobility Din Bybil

281116: Skodsborg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Indlægget er sponsoreret af Minimum.

Reklamelinks: Uniqlo cashmere sweater, Moves by Minimum pants, Nike Air Zoom Spiridon sneakers.

I går da jeg var på roadtrip med Cille, lokkede jeg hende til at forevige mit outfit i Skodsborgs smukke omgivelser De er bare ikke med på billedet. Jeg holdt det mandagsagtigt i alt det blødeste tøj jeg kunne finde og no makeup. Ret perfekt til spa aften. Mine bukser fra Minimum er dog blevet kaldt natbukser (ahem), hvilket ikke helt var meningen, for synes egentlig bare de ville være så pæne til mine guld Spiridons. Men igen, hvad har natbukser nogensinde gjort nogen? Andet end at forbedre end mandag.

2 kommentarer

  • Molly

    Hey! Hvor har du købt dine Nike Spiridon? Er lidt på en desperat jagt efter dem 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Testing: Green Mobility Din Bybil