281116: Skodsborg

Shoedog Shoetalk at Rezet sneaker Store

img_0765

I min arbejdstravlhed for at få alt til at spille i aften, har jeg helt glemt at invitere jer her på bloggen. MEN i aften kl 17 inviterer Rezet Sneaker Store altså til den første Shoetalk i Jorcks Passage. Det hele skal handle om bogen Shoedog som handler om Phil Knight som er grundlæggeren af Nike. Tonny Vorm har oversat bogen til dansk og derfor vil han og sneakerfreak Mads Emil komme og fortælle lidt om bogen fra kl 18.00. I dagens anledning serveres der kolde Blue Ribbon øl i butikken og der er sørme også goodiebags. Så der er faktisk ingen grund til ikke at kigge forbi. Vi har endda lavet en udstilling med nogle virkelig gamle Nike sko som bestemt er et kig værd! Se eventet her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

281116: Skodsborg