Shoedog Shoetalk at Rezet sneaker Store

Weekday & Champion

championweekday2 championweekday1 championweekday

Sponsoreret

I den kommende uge byder Weekday på et samarbejde med king of comfort – nemlig Champion. Samarbejdet består af en lille kollektion af boxy sweatshirts og smalle jogging bukser. Jeg er selvsagt vild med det hele og fik lov at få fingrerne i det sorte sæt i denne uge for at tage lidt billeder. Hoodien er lidt tyndere i kvaliteten og fittet er en anelse kortere. Bukserne er smalle, men højtaljede. Hele kollektionen skulle komme i butikkerne i den kommende uge, så stay tuned på Weekday.com.

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shoedog Shoetalk at Rezet sneaker Store