Weekday & Champion

Gardenia Copenhagen lookbook

fredegardeniafaelles

Indlægget er sponsoreret af Gardenia Copenhagen

Foto: Kia Hartelius

I forbindelse med mit, Marie, Mie og Katrines samarbejde med Gardenia Copenhagen, har vi lavet en lookbook der viser vores design og selvfølgelig fik vi også taget et ‘bandbillede’ med os alle sammen på. Alle vores looks er blevet lavet til små dynamiske gifs, hvis i undrer jer over hvorfor jeg står der og vifter med benet. I kan læse mere om samarbejdet lige her.

Kollektionen lanceres i Gardenias butik i Sværtegade og på Zalando d. 15. december hvor alle vores designs vil kunne købes. Prisen er 1199kr.

For at fejre samarbejdet og de 75år, inviterer Gardenia Copenhagen til et brag af et lanceringsevent på dagen, d. 15. december i butikken i Sværtegade 7 fra kl. 16-18.00. I kan læse mere om eventet og tilmelde jer, lige her. Ps. Der er de vildeste goodiebags til de 30 første gæster!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekday & Champion