Weekend inspiration: Hesperios

301116: Copenhagen

celine-noa-noa-uniqlo-2 celine-noa-noa-uniqlo

Reklamelinks: Uniqlo cashmere sweater, Noa Noa pants & Céline slip on sneakers.

Her ser i simpelthen 2 af 2016s bedste køb – cashmere fra Uniqlo og Céline sneakers. Jeg tror begge dele bliver brugt 3-4 dage om ugen og de lever i den grad op til forventningerne. Uniqlos cashmere koster kun 100 euro og jeg tror at jeg snildt kunne bruge en i hver farve og lave en slags uniform. Céline skoene er ikke hvad man kan kalde prisvenlige, men jeg fandt dem på udsalg og de har i hvert fald været pengene værd. Men regner ikke med at udvide samlingen af dem, lige foreløbigt.

 

2 kommentarer

 • Nina

  Hvilken str. skal man tage cashmeren i, hvis den ikke skal være mega mega oversize? Jeg er normalt str 36 og ok høj (1,76). Har længe luret på den strik, men er så meget i tvivl om str.!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frede

   Jeg har en medium og den synes jeg passer rigtig godt. Jeg er lidt lavere end dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend inspiration: Hesperios