Gardenia Copenhagen lookbook

Weekend inspiration: Hesperios

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På trods af at jeg mere eller mindre lever af det digitale og onlinemedie, så har jeg en kæmpe kærlighed til print (har jo endda skrevet en bog). Jeg elsker at bladre igennem magasinernes glossede sider og blive inspireret. Eller at sidde og fedte med en avis eller et blad for at læse en artikel. Det er en helt anden oplevelse end at læse på en skærm, og den holder jeg ved. Da jeg var i New York i September, besøgte jeg branded, Hesperios som laver de mest fantastiske strikkollektioner, men også udgiver en kunst journal som de selv kalder det. Jeg mødtes med Veronica som arbejder hos dem og udover at jeg fik set deres flotte studio og søde hunde, fik jeg et par udgaver af deres journal med hjem i en virkelig sej genanvendelig ‘lunch bag’. Jeg har læst lidt i begge udgaver og vil bestemt anbefale dem som en god søndags inspiration.

Hesperios Journal kan købes på deres webshop lige her hvor du også finder et udvalg af keramik (serr, så pænt!) og selvfølgelig deres strikkollektion, som jeg virkelig godt gad at bruge min søndag i…

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gardenia Copenhagen lookbook