031216: Copenhagen

021216: Copenhagen

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Reklamelinks: Baum und Pferdgarten coat, Gina Tricot shirt, Vintage Levi’s 501 from Rokit Vintage & Gardenia Copenhagen x Frederikke Toftsø pumps (available December 15th).

Denne uge fik jeg endelig taget mine Gardenia Copenhagen pumps i brug – jeg er svært tilfreds med dem og havde ret optur over at have eget design på fødderne. Haha. Man er vel en skopige. Jeg havde stylet dem med afklippede Levi’s jeans og en stirbet skjorte og så den fantastiske Baum und Pferdgarten frakke udover. Den matcher jo skoene helt perfekt. Jeg glæder mig helt sygt til at skoene kommer i butikkerne, husk at i kan tilmelde jer lanceringseventet i København her.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

031216: Copenhagen