021216: Copenhagen

On my mind: Sunglasses

sunglassesdreams

Reklamelinks: Dior//ASOS//Acne Studios//Céline & Fendi.

Jeg kunne ikke finde en bedre undskyldning for at stene solbriller på diverse webshops, end at jeg drager mod varmere himmelstrøg om et par uger. Ovenfor ser i lidt af hvert. De futuriske Dior spegle, de retro ASOS solbriller de rminder rigtig meget om Acne Studios og nogle gamle Versace. De brune fra Acne Studios der har det der 70’er look. De nærmest ikoniske Baby Audrey fra Céline og sidst men ikke mindst de gennemsigtige og lidt artistiske fra Fendi som jeg har savlet over siden jeg så den i lufthavnen i Paris. Og selvom der er ikke er en rejse på programmet er solbriller lige så vigtige om vinteren som om sommeren – vintersol kan være virkelig skarp!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

021216: Copenhagen