081216: Copenhagen

Golden earrings

earrings

Reklamelinks: Golden earrings by Sabrina Dehoff at ZalandoGolden earrings by Sabrina Dehoff at Zalando, Golden hoops by Gina Tricot & Golden shells by Jane Kønig.

Jeg har kigget rigtig længe på de her drømme basser, men jeg er ikke der hvor jeg skal give 5000 kr for en ørering pt. Desværre. Forleden faldt jeg dog over Sabrina Dehoff på Zalando (de to øverste øreringe) som har lavet en serie af lidt rustikke smykker der rammer ned i samme æstetik. Jeg onlinebrowsede lidt videre og fandt endda et par hoops fra Gina Tricot som kunne gøre det for mig. De sidste er fra Jane Kønig og ligner store muslingeskaller, helt perfekt til mit pre-vacay mode jeg er i pt.

Jeg synes det er så fint med store guldøreringe til fest, med minimum af make-up og en sort turtleneck eller en off-shoulder bluse og jeans. Det er lidt 90’er nice, på en måde.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

081216: Copenhagen