Golden earrings

Fishnets

gardeniacopenhagenfrederikketoftsoe

Reklamelinks: Gardenia Copenhagen x Frederikke Toftsø pumps & Asos oversized fishnet socks.

Efter jeg lavede det her indlæg, fik jeg selv lavet en bestilling med fishnet sokker, da jeg tænkte det ville være en fin detalje i mine pumps. Kombinationen fik præmiere i weekenden og jeg synes det fungerer helt perfekt. Jeg tror at jeg skal prøve at style sokkerne med afklippet denim, det ville være en god kontrast til det, for at være ærlig, lidt slutty look som sokkerne har.

Husk at mit, Katrine, Mie og Maries samarbejde med Gardenia lancerer på torsdag! Vi håber i kigger forbi. Find eventet her.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Golden earrings