Fishnets

Hotel Ludlow: New York City

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAtheludlow1OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAtheludlow3 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA  theludlow2ludlowview
Indlægget indeholder reklamelinks
Eftersom jeg har rejst en hel del i det her år, er jeg lidt bagud med rejseberetningerne. Der iblandt er min tur til New York, hvor jeg var i 9 dage i September. Det var den bedste tur og jeg boede på The Ludlow, som fortjener et helt indlæg for sig selv.

Det her var min 12. gang (tror jeg) i byen og jeg ville vildt gerne prøve et andet hotel. Jeg har før boet enten privat, Airbnb eller også har jeg boet på Wythe Hotel (læs mit indlæg her) og The Jane Hotel (læs mit indlæg her).

The Ludlow ligger på Ludlow Street mellem East Houston og Stanton Street, på Lower East Side med udsigt over hele East Village og Soho. Området er et af mine favoritter på Manhattan, med en blanding af lokale forretninger, lækre restauranter og masser af mennesker. Det er helt vildt livligt, men samtidig mega lokalt med hundeejere der henter kaffe til morgenturen og grønthandlere der hilser.

Det er ikke alle steder i New York at det sker.  Selve hotellet er indrettet i en moderne amerikansk stil med store tunge møbler og enkelte pyntegenstande. Særligt baren og restauranten i bunden af hotellet, Dirty French, er et besøg værd. Vi fik vores fair share af aftendrinks 🙂 Vores værelse lå på 19. etage og havde det mest fantastiske badeværelse der for det første var indrettet som en drøm, men hvide fliser og en kæmpe marmorvask – endnu bedre var dog udsigten over hele Lower East Side, fra bruseren. Så kunne jeg lige stå der og bade og kigge på New York. Total godkendt. The Ludlow har et lille gym på 20. etage som jeg brugte et par gange til lave lidt cardio og styrketræning, og igen med en fabelagtig udsigt.

Jeg booker som oftest hoteller gennem Hotels.com eller booking.com hvor jeg har været heldig at finde værelser til virkelig gode priser og der er for det meste gratis afbestilling, hvilket kan være smart hvis man enten ændrer planer eller finder et bedre tilbud 😉 Momondo.dk har også en ret velassorteret hotel søgning, men jeg har dog ikke prøvet booke igennem dem endnu. Denne gang bookede jeg dog direkte hos The Ludlow, da jeg ikke kunne finde værelser andre steder.

Når jeg rejser har jeg for det meste også en del arbejde med mig, altså emails der skal svares og opgaver der skal løses, derfor prioriterer jeg virkelig en god base hvor jeg ved at jeg kan slappe af og sove dejligt.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fishnets