121216: Copenhagen

What to wear for holiday parties

Det er snart nytår – og juleaften for den sags skyld, hvilket betyder at du mere eller mindre frivilligt føler dig nødsaget til at tage pænt tøj på 😉 Jeg har ingen anelse om hvad jeg skal have på (måske bikini og en form for strandkjole), men jeg har været så venlig at style 4 jule- og nytårsaftenspassende looks, som i måske kan finde inspiration i. Fedt, ik?

nytar4 nytar5

 

Det første look er en god blanding af noget virkelig festligt (guldnederdelen) og så noget mere komfortabelt (en t-shirt) og det er egentlig sådan en kombination jeg oftest ender med når jeg skal være pæn i tøjet.
Reklamelinks: Comme des Garcons PLAY tee, Stylein skirt, RMS beauty lipshine & Gardenia Copenhagen heels.

 

nytar3 nytar6

Det andet look et en del mere simpelt, for det er simpelthen bare et suit. Jeg synes et suit fungerer perfekt til fest, med guldsmykker, enkel make-up og hæle. Enten uden noget inden under (!) eller en enkelt blonde top. Men hver for sig kan blazeren og bukserne bruges til hverdag.

Reklamelinks: Suit blazer and suit trousers from &Other Stories, H&M earrings, Elf brow pencil & Malaika Raiss necklace.

nytar2

Det her look har en lidt anden taktik – en mere enkel en. Jeg har valgt en kjole med masser af dims på – pallietter og mesh, som i sig selv er ret festlig. Derfor er make-uppen også ret simpel og smykkerne ikke så opmærksomhedskrævende. On another note, så synes jeg kjolen ligner en skøjteprinsesses.

Reklamelinks: &Other Stories dress, Hvisk earringsRMS Beauty eye polish & Elf liquid liner

nytar1

Det sidste look er et af mine favoritter (ej ok det er de allesammen). Det er en pudderfarvet kjole fra Clouds, men den lille sky på. Den er desværre ikke til at finde online, men fandt et meget fint alternativ fra Mango – især prismæssigt. Jeg har stylet kjolen med guldøreringe og så røde pumps, der popper lidt, til de ellers douchede toner (her snakker jeg kjole og hudfarve). Endeligt er t-shirt kjoler jo mega geniale fordi man kan spise uendeligt meget julemad i dem, uden de strammer. Smart ik?

Reklamelinks: Mango dress, Gina Tricot earrings & Gardenia Copenhagen heels.

nytarsko

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

121216: Copenhagen