141216: Copenhagen

Launch day! #Gardenia75

gardenia75event

Så er det endelig dagen hvor mit, Katrine, Mie og Maries samarbejde med Gardenia Copenhagen lanceres. Jeg har skrevet lidt om baggrunden for mit design her og her, i kan se skoene herher, her og her. Jeg er mega stolt og glad over resultatet og glæder mig til at se hvordan andre vil bruge og style mit design. Husk at i kan deltage i lanceringseventet i Gardenias butik i Sværtegade 7 fra 16-18. Der er alle mulige snacks, drinks, goodiebags og konkurrencer! Vi ses der!

SHOP MIT GARDENIA COPENHAGEN DESIGN HER

2 kommentarer

  • Emilie

    Hej frede!
    Jeg har lige et spørgsmål, der er lidt off topic. Hvor meget kostede din comme des garcons shopper? Da jeg var i Paris havde de den ikke, men jeg har en veninde, der køber den med hjem til mig snart, vil bare gerne lige vide, hvad den koster 🙂
    Ha en god dag!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

141216: Copenhagen