Pre-sale at Me & the Met

151216:Copenhagen

fil_000-8

Reklamelinks: &Other Stories skirt, Proenza Schouler tee (similar here), H&M earrings (similar here) & Gardenia Copenhagen Frederikke pumps (yes, my own design #omg).

Siden i torsdags hvor vi holdte lancerings- og jubilæumsevent med Gardenia, har jeg brugt det meste af min tid på at lade som om jeg ikke havde halsbetændelse, passe børn, fejre min dygtige og nu færdiguddannede kæreste, fejre min far og forberede min forestående ferie. Derfor den begrænsede opdatering her fra (indsæt smiley med dråbe fra panden). MEN har i set mit gule drøn af en partytop fra Me & The Mets pre-sale?

Nu er jeg så, her søndag aften, mega forkølet og har stadig ikke pakket. Så må hellere komme i gang!

Ps. Ovenstående outfit er fra selvsamme lancerings event. Hvad siger i til mit design?

SHOP GARDENIA COPENHAGEN FREDERIKKE PUMPS HER

 

1 kommentar

  • Stinna

    Dit design er bragende lækkert og jeg havde købt dem straigh away hvis det ikke var fordi pengepungen lige er blevet ribbet af julegaveindkøb.
    Men din &Other Stories nederdel er altså også virkelig fin. Er det en ældre sag? for jeg kan ikke se den på hemmesiden? :/

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pre-sale at Me & the Met