Launch day! #Gardenia75

Pre-sale at Me & the Met

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette indlæg er sponsoreret af Me & the Met og indeholder reklamelinks

Har du tøj krise fordi det er jul og nytår og 2017 lige om lidt? Der er tusinde lejligheder at klæde sig på til, men dit bugnende klædeskab synes tomt. Jeg kender situationen og måske gør du også? (Så læs lige det her indlæg). Det er sjovt nok også sådan en situation der opstår i meget dårlig tid. Fx. de dage hvor du umuligt kan nå forbi nogle smarte butikker for at finde en redning, eller efter lukketid. Er vi stadig på samme side? Ok så. Me & the Met har lavet en løsning til dig og mig. De leverer nemlig din bestilling til døren (i storkøbenhavn) på hverdage mellem 17-22 og i weekenderne 10-17. Det minimerer altså de kritiske timer, en hel del. I forbindelse med deres pre-sale som du kan nyde godt af netop nu med koden Pre-sale, har jeg testet servicen. Det foregik således sidste fredag.

12.15: klikker rundt på meandthemet.dk for at se hvad jeg skal have på samme aften. Overvejer denne, denne eller den her… Og de her.

12.33: beslutter mig for denne gule sag fra Kokoon – et af mine favorit danske brands. Tænker den vil være flot til store guldøreringe.

12.57: har aftalt levering mellem 20 og 21 samme aften.

20.20: jeg kommer i tanke om at jeg skal have leveret min bestilling og jeg har slået lyden på min dørtelefon fra. Smart. Sara fra Me & the Met har lige været forbi, men er af gode grunde ikke blevet lukket ind.  Jeg sender en mail om at jeg nu er hjemme, med tændt dørtelefon.

20.22: det ringer på (YES) og leveringen er klar med min bestilling i den ønskede størrelse, men også med et par andre størrelses mulighed, hvis den ikke skulle passe. Det gør den. Jeg ser dødsmart ud. Den ryger på, sammen med mine guld øreringe og det passer så nice sammen.

Tjek Me & The Met ud her. Koden pre-sale giver 40% på alle varer (Toga Pulla og i forvejen nedsatte varer undtaget).

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Launch day! #Gardenia75