Patchy: Madame Pom Pom

Monday kicks #17 Nike Air Max 97 “Silver bullet”

fil_000-9

Nike Air Max 97 Silver Bullet

Her på falderebet af 2016, vil jeg skynde mig at genoptage et koncept som desværre har været lagt lidt på hylden de sidste par måneder. MONDAY KICKS er tilbage og jeg vil derfor poste nye, gamle, seje, særlige eller ikoniske sneakers med lidt baggrundshistorie og facts, hver mandag. I kan jo lige starte med at bladre igennem de MONDAY KICKS der allerede findes.

Dagens sneakers er dog en hypet ven som endelig er vendt tilbage hos Nike i anledningen af dens 20års jubilæum i 2017. Nike Air Max 97 kom på markedet i 1997 (surprise) og blev endnu en milepæl i Nikes innovative udvikling med de banebrydende og synlige luftpuder. I 97 var det en teknisk sko af høj kvalitet, til sportsudøvere. Jeg kan huske den fra de tidlige 00’ere hvor den blev ‘sneakerEN’ hos de seje drenge (lidt ældre end mig), men at det var en luksus sneaker, da den prismæssigt lå en del højere end almindelige sneakers. 97’eren havde en lille revival for et par år siden (2012?) hvor jeg desværre ikke fik fat i den. Hvilket ærger mig stadig…

97’eren havde en stor fanskare særligt i Italien, hvilket betød at da den blev introduceret her i 2016, fik den en meget limiteret release som ‘La Silver‘ i kun få udvalgte italienske forhandlere. Endnu mere umuligt at få fat på! Den 14. December kom der dog en NikeLab release hvilket betød at den landede i udvalgte butikker i hele verden. Thank god! Den kommer sikkert som en general release i løbet af 2017, så hold godt øje, hvis i er lige så forgabte i den sølvfarvede 90’er sneaker, som jeg!

Hvis du ikke kan vente til næste release har Unlimited CPH et ret stort udvalg af forskellige 97’ere og du kan være heldig at finde din størrelse.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Patchy: Madame Pom Pom