Monday kicks #17 Nike Air Max 97 "Silver bullet"

Hola Sayulita

fil_000-10 fil_001-6 fil_002-6

Hola fra Sayulita! Beklager den stilhed der har været men turen til Mexico var ikke til min fordel. Min tur startede fremragende ud med en flyvning til London, hvor efter resten af turen var rent kaos af aflyste fly, nye flybilletter, endnu flere aflyste fly (og dermed overflødige nye flybilletter), overnatning i London og en god 6 timer i Mexico City. Efter 39 timer ankom jeg endelig til Puerto Vallarta og kunne køre til Sayulita hvor jeg vågnede i morges til en helt ny verden. Mildt vejr, farver over alt, venlige mexicanske damer der lavede morgenmad til os og strand, sol og vand. Jeg giver jer en Sayulita Guide senere, men ville bare lige tjekke ind og sige hej. Husk at følg med på instagram @fredesblog og snappen: fredesblogsnap

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday kicks #17 Nike Air Max 97 "Silver bullet"