Hola Sayulita

Merry Christmas!

complexcoconut

Mega meget glædelig jul! Jeg er som i måske kan regne ud, i Mexico hvor jeg rejser rundt med min lillebror og dermed også fejrer jul og nytår, på den anden side af jorden. Vi er pt. på vej fra Sayulita, en lille kystby i den vestlige del af Mexico, mod Mexico City hvor vi skal være et par dage. Der er et par af jer der har spurgt ind til min jul og hvorfor jeg ikke giver julegaver, så det tænker jeg lige at lave et indlæg om i starten af det nye år.

Jeg lover at lave en grådkvalt takke-post om en uges tid, for 2016 har godt nok været spændende og det er I, som læsere, jo en stor del af. Men for nu vil jeg nøjes med at ønske jer happy holidays, hvad end i fejrer og hvordan. Jeg håber at i er sammen med dem i holder af. På trods af at jeg er et godt stykke fra DK så er jeg sammen med min lillebror, som har været min faste julekompagnon siden 1990, så på en måde er alt som det plejer… Ok jeg savner godt nok Winston helt ustyrligt. og min kæreste, selvfølgelig. Hej skat! Vi ses snart <3

Nyd helligdagene og spis lidt ekstra ris a la mande for mig!

XX Frede

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hola Sayulita