City guide: Sayulita

MONDAY KICKS #18 Nike Air Max 97 Valentines

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nike Air Max 97 Valentines

I forlængelse af sidste mandags MONDAY KICKS tænkte jeg at det var passende at fremhæve et af mine seneste køb, nemlig Nike Air Max 97 Valentines, som jeg fandt hos Unlimited CPH. Jeg har haft øjnene på denne model i et stykke tid, synes den er så cute med hjerterne, men var også lidt i tvivl om den røde farve. Jeg købte den på Sneaker Banquet i November, men kan se at Unlimited SPH stadig har nogle størrelser tilbage. Jeg er allerede vildt glad for den og synes at farven egentlig passer ret godt til de fleste ting – men det er stadig ikke en sneaker jeg kommer til at gå meget med. Det er en af dem jeg gerne vil passe på.

Det er en Valentines release fra 2005, og det er faktisk det jeg ved om den. I kan læse mit indlæg om Nike Air Max 97 Silver Bullet her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

City guide: Sayulita