MONDAY KICKS #18 Nike Air Max 97 Valentines

261216: Mexico City

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Reklamelinks

Wearing: Kjær Copenhagen tee, &Other Stories top, MIH Jeans, Weekday x Champion hoodie, New Balance 991 Made in USA sneakers & Celine Paris sunglasses.

Hej fra Mexico! Jeg er PT i Oaxaca og har installeret mig på en hyggelig cafe med wifi. Det er ikke sådan lige til at komme online, derfor min sparsomme blogging. I morgen kommer der en dagbog fra Mexico City – så glæd jer bare! Mexico er fuldstændig fantastisk. Billederne er fra Frida Kahlo’s hus i Mexico City og vejret, farverne og humøret er meget sigende for hele vores tur. Jeg glæder mig til at dele flere billeder med jer!

I dag (eller igår… damn you tidsforskel) skulle jeg jo annoncere vinderen af Madame Pompom konkurrencen. Tusinde tak til alle der har deltaget både her på bloggen og på instagram! Vinderen af gavekortet på 500kr. er Sofie Toft – jeg har sendt dig en mail 🙂 I kan se instragram vinderen lige her.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MONDAY KICKS #18 Nike Air Max 97 Valentines