Travel diary: Mexico City

040117: Puerto Vallarta

img_3975img_3974

Reklamelinks

Wearing: Zii Ropa top, Levi’s shorts & Celine Baby Audrey sunglasses.

Så er jeg på vej hjem fra Mexico efter 17 dage på farten. Nettet har været hæsligt alle de steder vi har besøgt så min blogging har været sat på prøve. Pt forsøger jeg mig med lufthavns Wifi og krydser fingre for at det lykkedes at poste noget. Dette er faktisk et meget aktuelt dagens fra Puerto Vallarta hvor vi tilbragte 2 nætter her i slutningen af turen. Toppen er købt i Mexico City og er designet (og håndlavet) af Zii Ropa, en lokal mexikansk designer. Hvad synes i? Poster mere mexi stuff snart!


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Travel diary: Mexico City