040117: Puerto Vallarta

Monday Kicks #19: New Balance 991EFS

new_balance-w991efs-cappuchino-1446707-v2-458451 new_balance-w991efs-cappuchino-1446707-v2-458452 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så er det mandag og det betyder #mondaykicks igen. Jeg missede sgu sidste uge, d. 2. Januar hvor jeg havde travlt med at sole på stranden og til mit forsvar – jeg havde intet internet #mexico. Men nu er jeg tilbage i DK og selvom det meste af min weekend er blevet brugt på at ligge i fosterstilling og klage over vejret, så er det nu rart at være tilbage.

Denne uges kicks er en personlig favorit som har været på bloggen et utal af gange. De cappuccino farvede drøn er fra New Balance og er en del af 990’er serierne som har domineret gadebilledet de sidste 2 år. Hypen omkring skoene har været godt hjulpet på vej af smarte typer som Veneda og Ida Broen og siden da har New Balance moderat sendt modeller på markedet, og konsistent holdt modellen i live. 991EFS er en del af New Balances ‘Made  in England’ kollektion, som er en udvalgt række produkter der er produceret på New Balances fabrik i England og derved er af langt højere kvalitet og udført i bedre materialer. Priserne er da også derefter og mange af Made in England koster op mod 1900kr. Jeg har selv forskellige 990 modeller og denne 991 i den smukke farve er en af mine yndlings. Den er lavet i griseskind og farven synes både kaffefarvet, men også lidt lyserød. Den passer til alt – jeans, sorte bukser, bare (brune) stænger og finde sokker. Se bare her, her og her. New Balances sneakers er meget komfortable og mange af modellerne er faktisk lavet til specifikke behov – hvilket er derfor du ofte spotter gangbesværede amerikanske turister i præcis de her modeller 😉 Læs min lille Q&A med Frederik Leonharder fra New Balances danske agentur.

Reklamelink: Shop New Balance 991EFS hos Rezet Sneaker Store lige her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

040117: Puerto Vallarta