Monday Kicks #19: New Balance 991EFS

January wishes

wishes

Reklamelinks: Wood Wood Jeans, Mads Nørgaard scarf, Acne Studios sweater, Prada bag, Tuza Jewelry necklace & Acne Studios slippers.

Lige som jeg var ved at vende mig til det iskoldevejr, vanter og sjap, fik jeg er ordentlig omgang feriekarma lige tilbage og har dermed været syg siden tirsdag. Total nedtur. Jeg gik i gang med det her indlæg mandag aften, men nåede aldrig længere end at finde 6 ting jeg virkelig godt gad have i min garderobe. De gule slippers var på udsalg i Nørgaard på Strøget til kun 900kr. og jeg missede dem #utilgiveligt… Jeg er også på jagt efter et par nye jeans og efter Freja skrev om Wood Woods Eve model har jeg overvejet at give den et forsøg. Og så den Prada taske – den er jo fantastisk i tyk velour og den lille størrelse er mega fin. Halskæden er fra Tuza Jewelry, som havde en pop up shop i Mexico City hvor jeg endte med at købe et par hoops (se dem her) men fortryder jeg ikke købte halskæden, som er en del af et samarbejde med kunstneren Maiia Ruth Lee, er blevet lidt af et statement for brandet. Det lyse ultørklæde fra Mads Nørgaard er virkelig flot i farven og jeg tror det ville være helt perfekt når jeg nu har en tan #keepdreaming. Har i gjort jer nogle gode januarkøb?

1 kommentar

  • Nikoline

    Acne slippersne er også på tilbud i Magasin. Så dem på Kgs Nytorv i går.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday Kicks #19: New Balance 991EFS